Menukaart

Voorgerechten

Met tzatziki en kruidenboter

€ 3,75

Dagelijks vers bereid, geserveerd met soepstengels

€ 3,80

Met mascarpone en tuinkers

€ 3,95

Met garnalen en tilapia, crème fraiche en lente-ui

€ 4,25

Met een tomatendressing, Grana Pardano en pijnboompitten

€ 7,75

Met garnaaltjes, knoflookcroutons en aioli

€ 7,75

Dun gesneden rose gebraden varkenslende met een tonijnmayonaise, kappertjes en rucola

€ 7,40

Kleine Spaanse bodega hapjes

€ 7,25

Kopje broccoli-spinaziesoep, kleine vitello tonato en een mini geitenkaassalade

€ 7,50

Met red chard sla, cherrytomaatjes en balsamicostroop

€ 6,95

Voorgerechten, met uitzondering van de soepen, worden geserveerd met brood en tapenade

Hoofdgerechten

Scharrelkipfilet gevuld met mascarpone, bacon met verse pesto en gepofte cherrytomaatjes

€ 13.95

Varkenshaas medaillons met kastanje champignons en een romige bourguignonsaus

€ 15,50

met keuze uit een groene pepersaus of een rode portsaus – Meerprijs van € 2.50 bij het driegangenkeuzemenu  

€ 17,50

Gebakken struisvogelbiefstukjes met pepersaus en rode vruchtencompote: aanrader! – meerprijs van € 2.50 bij het driegangenkeuzemenu

€17,75

Kabeljauwfilet uit de oven met zachte mosterdsaus met een vleugje sinaasappel en een krokantje van Parmezaanse kaas.

€ 14,75

Een wisselend vers visgerecht in overleg met onze visboer, Zie onze borden in het restaurant

€ 15,50

Loempiaatjes gevuld met brie, geroosterde pompoen, cashewnootjes met veldsla en pittige mangodip.

€ 12,95

Spinazietaartje met zongedroogde tomaatjes, tomaat en mozzarella met een kroketje van oude kaas en walnoot geserveerd met een yochurtmintsaus

€ 13,95

Van Emmentaler, Gruyère en oude kaas, geserveerd met stokbrood en seizoensgroenten

€ 14,75

Een bakje gewokte groenten

€ 2,95

Frietjes met keuze uit: kipnuggets, kibbeling, kroket, frikandel of kaassoufle Allen met een verrassing en een kinderijsje na.

€ 7,75

Nagerechten

Smurfenijs met poffertjes en snoepjes

€ 3,50
€ 5,25

Gepureerde aardbeien met vanille-ijs, aardbeiensorbetijs en basilicumsuiker met slagroom

€ 5,75

Met frambozencoulis en slagroom

€ 5,75

Met watermeloenijs, bramensorbetijs en citroenmuntijs met slagroom

€ 5,75

Italiaans nagerecht van mascarpone, lange vingers en koffielikeur

€ 5,75

Puntje citroencheesecake, een mini aardbeienshake en een bolletje citroensorbetijs

€6,25

Biologische Camembert, Reypenaer VSOP en Delfts Blauwe met kletzenbrood en abrikozenchutney

€ 7,50

Met een kleintje amaretto, een bonbon en een tipje slagroom

€ 3,75