Menukaart

Voorgerechten

€ 4,75

Dagelijks vers bereid, geserveerd met een broodje

€ 3,95
€ 4,25

Met garnaaltjes en geslagen room

€ 4,50

Met veldsla, appel, walnoot en een honing-sesamdressing.

€ 7,50

Met citroendillemayonaise, cherrytomaatjes en wasabi

€ 7,95

en knolselderij, kerrieknoflookschuim en gekarameliseerde pecannootjes

€ 7,75

Kleine Spaanse bodega hapjes

€ 7,50

Kopje paprikasoep, gemarineerde zalm en gerookte eendenborst  

€ 7,50

Met een truffelmayonaise, Grana Pardano en pijnboompitten

€ 7,85

Voorgerechten en soepen worden geserveerd met brood en tapenade

Hoofdgerechten

Langzaam gegaard varkensvlees met basmatirijst, kidneybonen, smoked barbecuesaus en flat bread.

€ 14,75

Met courgette, groene asperge, kruidenboter, in een pakketje verpakt

€ 15,50

Gevuld met mie, oesterzwam en ei, geserveerd met mangodip en pittige oosterse dip.

€ 12,95

Meerprijs van € 2.50 bij het driegangenkeuzemenu

€17,50

Biet gevuld met honinggeitenkaas, courgette met notengehakt en brie, en tomaat gevuld met tapenade en Blue d’Auvergnekaas.

€ 13,95

Een wisselend vers visgerecht in overleg met onze visboer  –  Zie onze borden in het restaurant

Zie bordgerechten

Met een rozemarijnknoflooksaus. Meerprijs van €2.50 bij het driegangenkeuzemenu

€ 17,50

Van Emmentaler, Gruyère en oude kaas, geserveerd met stokbrood en seizoensgroenten

€ 14,95

Met risotto en een tomatenpaprikasalsa

€ 15,50

Een bakje gewokte groenten

€ 2,95

Frietjes met keuze uit: kipnuggets, kibbeling, kroket, frikandel of kaassoufle Allen met een verrassing en een kinderijsje na.

€ 7,75

Nagerechten

Smurfenijs met poffertjes en snoepjes

€ 3,50

Met rode vruchten en slagroom

€ 5,75

Honinglavendelijs, citroenbosvruchtenijs en peer crème-fraicheijs, met slagroom

€ 5,75

Voor de échte chocoladeliefhebber!

€ 6,25

Met frambozencoulis en slagroom.

€ 5,95

Italiaans nagerecht van mascarpone, lange vingers en koffielikeur

€ 5,75

Puntje sinaasappelcheesecake, bolletje honinglavendelijs, en een stukje chocoladepaté

€6,50

Biologische Camembert, Reypenaer VSOP en Delfts Blauwe met kletzenbrood en abrikozenchutney

€ 7,50

Met een kleintje amaretto, een bonbon en een tipje slagroom

€ 3,75