Menukaart

Voorgerechten

Met aioli en kruidenboter

€ 4,50

Dagelijks vers bereid, geserveerd met een broodje

€ 3,80

Met gebrande hazelnootjes

€ 4,25

Met garnalen en zalmsnippers

€ 4,25

Met een truffelmayonaise, Grana Pardano en pijnboompitten

€ 7,85

Met zeekraal, appel, gefrituurde kappertjes en limoenmayonaise.

€ 7,75

Met een vijgenchutney en pecannootjes.

€ 7,85

Kleine Spaanse bodega hapjes

€ 7,50

Kopje zoete aardappel-pompoensoep, kleine knoflookchampignon uit de oven en wildpate met vijgenchutney en pecannootje.

€ 7,50

Met een crostini met gedroogde tomaten en een zachte Gorgonzola creme

€ 7,25

Voorgerechten en soepen worden geserveerd met brood en tapenade

Hoofdgerechten

Runderstoofpotje met spekjes, sjalotjes en champignons, gestoofd in bockbier van Brouwerij de Hemel

€ 14,75

Met groenten en een kreeftensaus

€ 15,50

met Ricotta, pecannootjes en een tomatensaus, gegratineerd met oude kaas

€ 12,95

En gegrilde groenten  –  Meerprijs van € 2.50 bij het driegangenkeuzemenu

€17,50

Met een paprikasaus en een briewalnootkroketje

€ 13,95

Een wisselend vers visgerecht in overleg met onze visboer  –  Zie onze borden in het restaurant

Zie bordgerechten

Met een rode portsaus en een Parmahamkrokantje

€ 15,50

Van Emmentaler, Gruyère en oude kaas, geserveerd met stokbrood en seizoensgroenten

€ 14,75

Met een zuurkoolrolletje met spek en rode portsaus. Meerprijs van €2.50 bij het driegangenkeuzemenu

€ 17,50

Een bakje gewokte groenten

€ 2,95

Frietjes met keuze uit: kipnuggets, kibbeling, kroket, frikandel of kaassoufle Allen met een verrassing en een kinderijsje na.

€ 7,75

Nagerechten

Smurfenijs met poffertjes en snoepjes

€ 3,50

Met cranberrycompote, mascarpone en crumble

€ 5,25

Geserveerd met rood fruit en slagroom.

€ 5,75

Hazelnootcookie ijs, pistache ijs en toffeecaramel ijs met slagroom en nougatinenootjes.

€ 5,75

Van caramelzeezout chocolade en met slagroom.

€ 5,75

Italiaans nagerecht van mascarpone, lange vingers en koffielikeur

€ 5,75

Puntje witte chocoladetaart, een stukje Tony’s Chocolonely parfait en een bolletje pistache ijs

€6,25

Biologische Camembert, Reypenaer VSOP en Delfts Blauwe met kletzenbrood en abrikozenchutney

€ 7,50

Met een kleintje amaretto, een bonbon en een tipje slagroom

€ 3,75